URGENT

Reunió informativa a PLF sobre les participacions preferents

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper dimarts es farà a la nostra localitat una reunió a càrrec de l’Associació per la Defensa dels Perjudicades d’Entitats Financeres, amb la que es vol informar sobre les Participacions Preferents.

Aquestes participacions van ser uns productes bancaris que oferien major rendibilitat però amb uns riscos majors. Amb el temps i la crisi aquest producte ha resultat ser perjudicial pels qui hi van apostar. Això ha deixat a milers de petits inversos sense els seus estalvis, i en alguns casos a persones grans que havien invertit en aquests productes sense saber els riscos que corrien.

Davant d’això, l’Associació ha encarregat a 6 bufets d’advocats la preparació d’una demanda individual de responsabilitat contra els administradors de Bankia, ja que aquesta és l’entitat que més que va oferir aquests productes financers.

Segons expliquen des de la pròpia entitat, la intenció és que els petits accionistes puguin recuperar els seus estalvis.

A PLF es calcula que hi ha unes 200 famílies afectades per les Participacions Preferents, i per això es fa aquesta reunió informativa aquest proper dimarts.

La reunió es farà a partir de les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

Precisament el consistori palafollenc va aprovar al març passat una moció de suport als afectats per aquests productes bancaris

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics