El PP centra la seva política municipal en seguretat, economia, parcs, neteja i zones industrials

 

Divendres els populars van fer una assemblea de militants i simpatitzants de la vila per tal de parlar sobre l’actualitat política de PLF.

A la trobada, on segons fonts del partit hi van assistir una 70a de persones, es van exposar els eixos de treball de la formació, que és la principal força a l’oposició. Els populars continuen reivindicant millores a la seguretat al poble. Reclamen que es solucionin els problemes de personal i de recursos tant de la Policia Local com de Protecció Civil. En matèria econòmica, els populars asseguren que han fet propostes per incentivar la contractació de palafollencs per part dels empresaris locals, unes propostes que, diuen, el govern ha desestimat. Ho explica Francina Colonques, número 2 del PP de PLF.

Durant l’assemblea popular també es va fer referència a l’estat dels parcs i jardins i de la neteja al municipi. Els populars denuncien que més enllà del centre, la situació dels parcs és de deixadesa i que la neteja a barris i urbanitzacions és nul·la.

A l’assemblea dels populars també es va parlar sobre el moviment sobiranista que viu Catalunya. Sobre això els populars van assegurar que el grup municipal està per fer política local i que aquests assumptes s’han de debatre al Congrés dels Diputats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics