URGENT

La consellera d’ensenyament es reuneix amb la comunitat educativa de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Fa 2 anys, abans de les últimes eleccions al parlament català, la llavors diputada de CiU, Irene Rigau va ser a PLF per mantenir una trobada amb els professionals de l’educació del nostre municipi. Llavors va prometre tornar si era escollida consellera d’ensenyament, i ahir, just abans del final de la legislatura, va complir la seva promesa i va tornar per reunir-se amb la comunitat educativa de PLF.

Rigau va compartir prop de dues hores i mitja de reunió amb mestres i directors de centres educatius de PLF en un acte organitzat per la secció municipal de CiU.

 

Abans de la trobada la consellera va assegurar que el Departament no gaudeix ni els agrada algunes de les decisions preses però recorda que no és fàcil administrar un pressupost auster i garantir el dret a l’educació. Ho explicava la consellera Rigau als micròfons de RP.

A la trobada, que es va fer a la biblioteca de PLF ahir al vespre es van reunir una 20a de persones que van traslladar les seves preocupacions per algunes de les decisions preses pel Departament en els últims temps, com per exemple la nova política de substitucions dels professors en cas de baixes.

Rigau va justificar als docents aquestes mesures argumentant que han estat obligades per la situació de crisi.

La consellera explica que l’any que ve no sembla que hagi de ser millor, però espera veure aviat el final de la crisi i una millora general de la situació.

A la trobada van assistir membres de CiU de PLF, el diputat al Parlament de la federació Joan Morell i el director dels serveis territorials d’ensenyament Josep Vicent Garcia, que, després de la trobada amb Rigau, van compartir un pica-pica amb els assistents a l’acte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics