URGENT

Les policies locals de Pineda i Calella reben bicicletes per a patrullar

Compartiu aquesta història

Aquests localitats, juntament amb d’altres de la demarcació, han rebut diferents bicicletes per tal de poder realitzar les accions policials amb aquest vehicle. Una cessió que es va fer a finals de la passada setmana en el marc de la celebració del 4t Congrés per a Bicicletes que es va celebrar a Sant Cugat del Vallès.

Abans de rebre els vehicles, els agents policials i els tècnics municipals van assistir a un curset de manteniment de les bicicletes i de tot el material que les acompanya.

Aquesta cessió de bicicletes forma part d’un programa pilot de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, iniciat l’any 2008, amb l’objectiu d’impulsar la creació unitats policials en bicicleta així com potenciar les ja existents. Defensen que aquestes unitats contribueixen en la lluita contra el canvi climàtic, tant per la seva efectivitat com per l’exemple que es dóna des de les administracions locals a la ciutadania.

Fins ara, la Diputació de Barcelona ha cedit 184 bicicletes a policies i tècnics municipals de fins 68 municipis de les comarques de Barcelona, entre els quals no hi ha PLF, però sí altres municipis com Malgrat.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics