Victòria del júnior i l’infantil de bàsquet de PLF

Victòria del júnior i l’infantil de bàsquet de PLF

El júnior palafollenc s’ha imposat aquesta setmana al Palamós de 8 punts de diferencia, 48 a 40 al Palauet. Els locals es situen 7s a la taula amb dues victòries i dues derrotes.

L’equip jugarà la propera jornada contra el Maçanet de la Selva que són actuals 5 classificats, també amb 2 victòries i dues derrotes.

Molt més contundent ha estat la victòria de l’infantil, que s’ha imposat al Castelló de 44 punts, 72 a 28. Aquesta nova victòria, la segona consecutiva, situa a l’equip a la 4a plaça, i amb la possibilitat d’escalar posicions la propera setmana si els palafollencs guanyen el proper partit contra el Torroella, que són 2s a la taula. El partit serà dissabte a les 11 del matí al Palauet.

A l’altra banda de la balança hi ha els mals resultats del sènior i del Sots 21.

Els primers van caure al Palauet contra el St Joanenc, d’11 punts; 55 a 66 cosa que els situa cuers després de perdre els 3 partits disputats fins ara. Bona oportunitat per sortir del pou serà aquest cap de setmana quan el sènior jugarà contra el Palamós que és 11è classificat.

El Sots 21 no va poder guanyar al Caldes de Malavella. Els gironins es van imposar per 52 a 68 al Palauet. Aquest resultat manté als palafollencs a la 9a plaça a l’espera de rebre la propera setmana al Palamós, actuals 7s classificats amb 1 victòria. El partit serà dissabte a les 6 de la tarda.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics