Busquen un malgratenc com autor del tiroteig d’un pare i un fill a Lloret

 

Segons informa RAC1, els Mossos d’Esquadra estan cercant a un veí de Malgrat de Mar com a presumpte autor del tiroteig que a principis de setembre va ferir a un pare i a un fill en una urbanització d’aquesta població.

L’home ferit va ser qui hauria reconegut al seu agressor i des de l’hospital hauria donat nom i cognom a la Policia. Segons informa aquesta mateixa emissora es tractaria d’un veí de Malgrat i vell conegut per la policia, ja que es tractaria d’un exconvicte que va estar 3 anys a la presó per un robatori amb violència.

A més, el presumpte agressor hauria estat 4 dies a la deriva en una embarcació recreativa, quan suposadament intentava fer un intercanvi de droga a alta mar a la zona de Palamós.

Ara els agents el busquen per la seva presumpte relació amb el tiroteig de la família italiana. L’home va rebre impactes de bala a l’esquena i va ser traslladat a l’Hospital de Blanes, mentre que el fill ha perdut un ull desprès de rebre alguns trets al cap. El nen, de només 3 anys, va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron arran de la gravetat de les seves ferides.

Els mossos, que sospiten que el tiroteig té un rerafons de revenja per tràfic de drogues, no han pogut encara localitzar al presumpte agressor però el que sí han determinat és que aquest tiroteig no té res a veure amb el segon que es va produir a Lloret el mes passat, quan un jove rus va ser executat amb 5 trets.

Els Mossos han comprovat que les armes utilitzades pels pistolers dels dos crims són diferents analitzant els projectils i les beines.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics