URGENT

Maria del Mar Bonet encapçala la 3a edició del Poesia als Barracons de PLF

Compartiu aquesta història

 

La cantautora mallorquina és la cap de cartell de la nova temporada del Poesia als barracons, el cicle cultural que s’organitza per tercer any consecutiu a les aules de l’institut Font del Ferro de Palafolls.

Bonet oferirà una trobada amb els estudiants de l’IES a mig camí entre un concert i un recital de poesia. Palafolls la cantautora cantarà poemes de Bartomeu Rosselló-Pòrcel i d’altres poetes mallorquins.

Enguany el cicle tindrà quatre actuacions programades durant tot el curs. Precisament la primera és la de Maria del Mar Bonet que visitarà l’institut el proper 26 d’octubre. La segona trobada entre estudiants i poetes serà amb Jordi Cornudella el 20 de desembre. Completa la llista del certamen Enric Casasses el març i Josep Pedrals el dia de St. Jordi.

Així doncs, el Poesia als barracons presenta un recital de cançons, una conferència i dos recitals de versos.

D’aquesta manera arrenca una nova edició d’un festival que va néixer fa dos anys en els antics barracons de l’institut. Aquell primer any van ser tretze recitals o actuacions de poetes, conferenciants, músics, i fins i tot un mag. La segona edició, la de l’any passat, va mantenir la dinàmica d’un recital al dia, amb poetes i artistes de primera fila.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics