Només l’infantil de bàsquet guanya el seu partit del cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dels principals equips del club de bàsquet de PLF, només l’infantil ha estat capaç de superar el seu partit aquest últim cap de setmana. Va ser al Palauet i contra el Torruella. Els palafollencs van guanyar de 21 punts; 65 a 44 als gironins, i de moment sumen els seus partits per victòries. 3 de 3, cosa que li permet situar-se com a 3r classificat a la taula. La propera jornada jugaran a la pista del Quart que és el 7è classificat.

Per la seva part el sènior local no acaba de trobar el seu bon joc i ha tornat a caure, ara contra el Palamós i de 7 punts; 59 a 66.

Ja s’han disputat 4 jornades i el PLF no ha pogut encara sumar cap punt, cosa que l situa com a 16è i últim classificat. La propera jornada buscaran la primera victòria a la pista del Cornellà de Terri, que són els 12 classificats amb dues victòries i dues derrotes.

 

Un patró similar segueix el sots 21, que tampoc va tenir sort i va perdre a casa, també contra el Palamós per 47 a 57. Al igual que el sènior, el sots 21 ocupa l’última posició a la classificació. El proper partit serà contra el Cassanenc, actuals 3s classificats, amb després de guanyar tots els partits que han jugat.

El júnior va caure derrotat al Palauet contra el Maçanet de 2 punts; 63 a 65, però manté una còmode posició a la part mitja de la taula com a 7e classificat. El proper partit serà contra el Nou Caules, que són 4ts a la taula.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics