URGENT

Dos detinguts en una operació contra la venda de metall i coure sostret a l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Dues persones han estat detingudes en un dispositiu policial conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra als polígons industrials de Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Tordera.

El resultat d’aquesta actuació simultània, que es va desenvolupar la setmana passada, va ser d’un total de 109 persones identificades i 67 vehicles escorcollats amb dos detinguts per incompliment de la Llei d’estrangeria, i dos imputats per un delicte de robatori i furt d’us de vehicle.

Durant l’operatiu els cossos policials van aixecar fins a set actes d’intervenció de cablejat elèctric, coure i metalls de “dubtosa” procedència. A més, els agents van complimentar dues ordres judicials per esbrinament de domicili.

També es van efectuar un total de 32 denúncies administratives. 17 referents a transports per excés de càrrega, una per manca de tarja de transports i dues per manca de document de control. També la Policia Local va interposar 14 denúncies de les quals 7 de transports, dues per ordenances de civisme i 5 denúncies per infraccions de trànsit. Així mateix, els agents van immobilitzar un vehicle per excés de pes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics