L’ajuntament declararà deserta la venda dels terrenys propers a Inditex, tot i que confia vendre’ls directament

 

Demà al migdia hi ha una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de PLF amb l’únic punt a l’ordre del dia de declarar desert el procés públic de venda dels terrenys municipals que es troben a tocar del complex logístic d’Inditex.

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, l’única empresa que s’ha presentat al procés va proposar uns terminis de pagament que no s’ajustaven a les condicions expressades al procés, pel que va quedar directament invalidada per concórrer al concurs.

Ara bé, un cop declarat desert l’Ajuntament de PLF demanarà a la Generalitat poder buscar directament un comprador que accepti les mateixes condicions expressades en el concurs tant en el preu (90€ per metre quadrat) com en el termini de pagament, que és d’un any. L’alcalde de PLF confia que la mateixa empresa que va concorre al concurs estigui interessada en adquirir els terrenys, ajustant-se, ara sí, a les condicions de pagament establertes per l’Ajuntament

La empresa en qüestió està lligada a l’activitat d’Inditex i per això està interessada en aquests terrenys de propietat municipal, que es troba entre les naus logístiques que la multinacional gallega té entre PLF i Tordera.

La venda d’aquests terrenys municipals suposaria l’ingrés d’1 milió i mig d’€ en el termini d’un any. Uns diners que el consistori espera per poder desbloquejar diferents inversions, ja que aquests diners no es poden injectar en la despesa corrent de l’Ajuntament.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics