3 noves visites guiades a l’església de Malgrat de Mar

 

Demà dissabte farà 250 anys que es va col•locar la primera pedra de la Parròquia de Sant Nicolau de Malgrat de Mar. Coincidint amb aquesta efemèride s’han organitzat 3 noves visites guiades en les properes setmanes.

Demà mateix es farà la primera visita que parlarà de la construcció de l’església i del paper que hi va jugar Agustí Gibert Xurrich, qui va aportar gran quantitat de diners per finançar una de les esglésies més grans del Maresme.

 

El proper dia 3 de novembre es farà la segona visita sota el nom de “Les confraries, altars i devocions al llarg de la seva història” i l’última girarà entorn a l’Arquitectura i construcció del temple que està prevista pel 10 de novembre.

Les tres visites es fan en dissabte a ¾ de 9 del vespre i tenen una durada inferior a una hora. Sempre el punt de trobada és l’entrada de l’Església Parroquial.

El mes d’abril es van fer les primeres visites guiades al temple malgratenc i l’èxit de participació han obligat a repetir-les. Llavors es van fer 2 sessions, que ara es repeteixen, i com llavors el guia que conduirà les trobades és l’historiador local Joan Piña.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics