L’ajuntament vol vendre els terrenys d’Inditex per assegurar les inversions previstes

 

Divendres es va fer un ple extraordinari per tal de declarar deserta la venda dels terrenys que el consistori té prop dels centres logístics d’Inditex. Segons va explicar l’alcalde, l’única empresa interessada en la compra es va equivocar a l’hora de presentar l’oferta, pel que no va poder ser tinguda en compte. Ara el consistori demanarà permís a la Generalitat per poder buscar un comprador directament mantenint les mateixes condicions que preveia el concurs declarat desert.

La intenció de l’ajuntament és negociar de nou amb la mateixa empresa que ja havia mostrat el seu interès. Es tracta d’una empresa de transports que treballa per a Inditex.

Així, la venda d’aquests terrenys suposaria, a banda d’un ingrés aproximat d’1 milió i mig d’€ , la possibilitat de matricular una flota d’uns 200 camions que pagarien els impostos també a la nostra localitat, cosa que ajudaria a les arques municipals.

L’alcalde va explicar durant el ple que el milió i mig rebuts per la venda ajudaran a tirar endavant algunes inversions a PLF. Va explicar que hi ha obres previstes que compten amb ajudes d’altres administracions, però que obliguen a una aportació municipal per poder tirar-se endavant. De fet va assegurar que amb una aportació de l’ajuntament d’uns 300 mil€, es podrien fer inversions per valor d’un milió 200 mil€.

Per tot plegat l’equip de govern intentarà vendre aquests terrenys el més aviat possible, ja que també consta que l’empresa de transports té una altra oferta de terrenys a Tordera.

El PP va criticar el que considera una operació que malvèn patrimoni municipal i davant la instal•lació d’una empresa de transports, demana un pla de mobilitat a la zona. El govern va recordar als populars que tindran nous terrenys a la zona i que a no es preveu un augment de camions al polígon, ja que són els transports que ja existeixen actualment.

Esquerra va considerar que no és moment de vendre aquests terrenys i va alertar al govern municipal que amb la crisi perillen les subvencions previstes i aprovades per les administracions superiors per les inversions.

CiU va recordar que vendre el patrimoni municipal és decisió del govern i va demanar que l’empresa que s’hi acabi instal.lat repercuteixi a la nostre localitat.

Iniciativa va explicar que el govern, del qual en forma part, ha de prendre decisions per tirar endavant.

El punt es va aprovar amb el vot a favor del govern i l’abstenció de tota l’oposició.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics