URGENT

L’infantil de bàsquet apallissa al Quart i es manté líder

Compartiu aquesta història

 

4 de 4. Aquest és el bagatge de victòries que acumula l’equip infantil del Club de Bàsquet de PLF, sens dubte l’equip que ha començat més endollat de tot el club.

Aquesta setmana s’ha imposat en claredat a la pista del Quart, que no va tenir opcions, com reflexa el marcador final; 46 a 91, 45 punts a favor dels palafollencs, que es mantenen al capdavant de la classificació. La propera jornada jugaran al Palauet contra el Blanes B, que són 8s a la taula.

El sènior de PLF va estar molt a prop de sorprendre i endur-se la victòria de la pista del Cornellà de Terri. Els gironins es van acabar imposant només d’1 punt; 54 a 53, privant als palafollencs de sumar la seva segona victòria a la lliga cosa que els hagués permès allunyar-se de la cua de la taula. Ara mateix són penúltims amb 1 victòria de les 6 jornades disputades. Aquesta propera jornada el sènior jugarà a casa contra el cuer, el St. Julià de Ramis.

Els Sots21 va perdre de 20 aquesta setmana a Cassà; 66 a 46. Aquesta és la 6a derrota seguida de l’equip que encara no troba el seu millor joc. Això els condemna a l’última posició de la taula i la setmana que ve jugarà contra el Palafrugell. Els empordanesos són 7s amb 2 victòries i 4 derrotes.

El Júnior tampoc va tenir sort i va caure de 8 a la pista del Nou Caules; 58 a 50 cosa que no permet els palafollencs escalar posicions. Ara són 7s i la propera jornada jugaran contra els líders de la classificació, el St. Narcís aquest dissabte a la tarda. El gironins ho han guanyat tot, de moment.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics