URGENT

Nova trobada amb els afectats de les participacions preferents

Compartiu aquesta història

 

Demà dimecres el grup d’advocats de l’Associació per la Defensa dels Perjudicats d’Entitats Financeres atendrà personalment les consultes d’afectats de la nostra localitat.

Fa 15 dies es va fer una primera trobada al teatre amb l’assistència de més de 150 persones que en el seu dia van contractar Participacions Preferents i que ara s’han trobat sense poder recuperar els seus diners.

Durant la reunió es va explicar que la millor manera de recuperar la inversió és per via judicial, i els advocats van animar a realitzar una acció conjunta contra l’entitat bancària emissora d’aquest producte.

Així ofereixen adherir-se a l’associació per 5€ l’any i van explicar que gràcies a la unió d’afectats és molt més econòmic i senzill denunciar judicialment als bancs. Afirmen que el cos no suposaria més de 500€ per afectat.

De fet la trobada de demà a la tarda és per atendre als qui volen adherir-se a l’associació i iniciar els tràmits de denuncia. Tot i això, el regidor de PLF Josep Rueda, explica que els advocats també atendran als afectats de PLF que no vulguin adherir-se a la iniciativa de l’associació.

Les visites es faran a l’Ajuntament de PLF a partir de les 4 i fins a quarts de 8 del vespre. Es recomana que tots els que vulguin rebre assessorament portin tota la documentació referida a les Preferents.

L’Ajuntament de PLF va aprovar a principis d’any una moció d’Esquerra per tal de donar suport als afectats per aquests productes bancaris, que a PLF en la seva majoria van ser concertats per Caixa Laietana. Es calcula que a la nostra localitat hi ha entre 200 i 700 famílies atrapades per les participacions preferents.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics