Sta. Susanna serà la seu de la Federació Catalana de Turisme Eqüestre

 

El municipi fa temps que és amfitrió d’importants esdeveniments dins del món de la hípica treballant conjuntament amb la Federació Catalana d’Hípica, la Federació Espanyola i el Club Hípic del Maresme Santa Susanna.-

És per això que la federació Catalana de Turisme Eqüestre ha decidit instal•lar la seva seu a Santa Susanna amb l’objectiu de dinamitzar i treballar per al desenvolupament d’aquest producte turístic en el marc de la població.

 

Així demà al migdia es farà la inauguració de la seu que es troba ubicada a la Masia de Can Ratés.

Hi ha confirmada l’assistència de la Directora General de Turisme la de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro, del President de la Federació Catalana de turisme Eqüestre, de l’Alcalde de Santa Susanna i President de la Fundació Costa de Barcelona, Joan Campolier així com de tot l’empresariat turístic i representants del sector serveis i comerç de la destinació de Santa Susanna.

Tant la Direcció General de Turisme així com la destinació turística de Santa Susanna, consideren en un comunicat que aquest esdeveniment és el resultat del treball i la millorar de l’oferta turística del territori maresmenc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics