La Diputació preveu construir la rotonda de St. Lluís pel 2014

 

Fa anys que hi ha la previsió de construir una rotonda a l’entrada del barri de St. Lluís, davant del Marineland. Al tractar-se d’una carretera que depèn de la Diputació, és aquesta administració la que ha de preveure la construcció de la rotonda, que ja estava prevista fa uns anys.

Ahir va visitar la nostra població el vicepresident tercer de la Diputació de BCN, Josep Llobet, que es va reunir amb regidors del consistori. Un dels temes que van tractar va ser la construcció d’aquesta rotonda a St Lluís que permetrà distribuir el trànsit de forma més fàcil i segura.

En declaracions a RP, Llobet explica que la rotonda podria ser una realitat al 2014 i afirma que la construcció té certa complexitat pel desnivell del terreny. Tan és així que calcula que la construcció de la girola podria suposar més de mig milió d’€.

Llobet, que va visitar insitu el lloc on s’ha de construir la rotonda va estar acompanyat pel regidor d’urbanisme, Josep Rueda, per la 1a tinent d’alcalde de PLF, Dolors Agüera i pel regidor del PP Òscar Bermán.

Durant la seva visita, els representants polítics de PLF van exposar al Vicepresident tercer de la Diputació les demandes que volen presentar a la línia d’ajudes econòmiques de la Xarxa de Municipis que dóna l’administració provincial.

Es calcula que PLF rebrà uns 400 mil€ que el govern local preveu destinar a dues accions principals. La primera a compensar les ajudes que la Generalitat ha retallat per als participants a la Llar d’Infants i la segona, en arreglar i condicionar el teatre municipal.

Llobet va considerar com a positives les demandes del consistori i s’ha felicitat pel manteniment d’aquestes ajudes a les que la Diputació destina uns 100 milions d’€.

Les ajudes de la Xarxa de Municipis s’allarguen per 4 anys i en els últims exercicis amb aquestes ajudes s’ha finançat part de les obres de la biblioteca i la passera o els contenidors soterrats de la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics