URGENT

Retiren les rajoles d’una cornisa de l’Ajuntament de Malgrat per seguretat

Compartiu aquesta història

 

El consistori ha decidit retirar totes les rajoles d’una cornisa de l’edifici de l’Ajuntament després que a finals de la passada setmana algunes d’elles es va desprendre i van caure a la via pública sense causar ferits.

Segons explica l’Ajuntament la retirada s’ha fet per motius de seguretat un cop els serveis tècnics de l’Ajuntament han avaluat la millor opció per aquesta cornisa que està catalogada.

L’element decoratiu dóna a la plaça de les peixateries velles, i just a sota té 2 bancs pels vianants. Dijous a la tarda es van desprendre alguna d’aquestes rajoles quan no hi havia ningú en els bancs, i els va procedir a tancar la zona per evitar que algun possible despreniment causés danys als vianants.

Finalment el consistori ha decidit retirar totes les rajoles de la cornisa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics