L’infantil de bàsquet encadena la 5a victòria consecutiva i lidera la seva classificació

 

Aquesta setmana l’equip s’ha imposat sense contemplacions al Blanes B al Palauet per 71 a 35 en un bon partit dels locals, que encara no coneixen la derrota en aquest campionat. 5 victòries de 5 partits jugats, cosa que fa que estiguin encapçalant la classificació al costat de l’Olot. Aquesta propera setmana la competició a la categoria infantil descansa i no es reprendrà fins el cap de setmana del 10 de novembre, quan el PLF jugarà contra el Lloret que són els 3s classificats.

El junior de bàsquet també ha guanyat aquesta setmana. Ho ha fet al Palauet i contra el segon classificat, el St. Narcís i per 55 a 41. Ara els palafollencs són 7s i aquest proper dissabte a la tarda jugaran a la pista del 4t classificat, el Sarrià de Ter.

 

Si l’infantil i el junior han guanyat els seus partits, el sènior i el sots 21 no han pogut sumar cap punt aquesta jornada.

 

El sènior ha caigut davant del St. Julià de Ramis per 53 a 61, cosa que els situa en la 15a plaça de la taula amb una victòria de les 7 jornades disputades fins ara. Aquest proper diumenge a la tarda jugaran a la pista del Torroella, que són 5s classificats.

El sots 21 no va poder superar el seu partit contra el Palafrugell. Els gironins es van imposar al Palauet 47 a 59. Els palafollencs són cuers i la propera setmana intentaran donar la sorpresa. Ho faran si superen als 2s a la lliga; el St. Feliu que només ha perdut 2 partits dels disputats fins ara.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics