Un telèfon mòbil descuidat permet identificar els 4 joves que van cremar el bus de St. Lluís

Interior del bus calcinat . FOTO: RP

La Policia Local ja té identificats als 4 joves que, presumptament, dissabte al migdia van calar foc al bus decoratiu que es trobava rere la fàbrica el Forroll.

Els 4 sospitosos han estat identificats gràcies a la col•laboració ciutadana, ja que alguns veïns van descriure als joves que haurien participat en l’incendi del bus.

Els agents a més van localitzar un telèfon mòbil que els sospitosos haurien abandonat mentre fugien després de declarar el foc. A partir d’aquí va ser fàcil identificar a un dels participants i a partir d’aquí, estirant la corda, es va poder identificar la resta de participants, tots ells menors d’edat. Ho ha explicat a aquesta emissora, la regidora de governació de PLF, Antònia Petit.

Un cop identificats els menors, l’Ajuntament vol reunir-se amb les famílies per tal de buscar la millor solució a la situació creada. D’entrada el consistori plantejarà algun tipus de mesura compensatòria als danys causats a banda del requeriment econòmic de les despeses que han ocasionat derivades de l’incendi, com ara la retirada del bus.

La regidora explica que aquestes actituds suposen un problema per la societat i que si no s’arriba a un acord de mediació amb els famílies, l’assumpte es posaria en mans de la justícia ordinària.

La mediació amb les famílies de menors que han causat danys al mobiliari urbà fa temps que funciona a la nostra localitat i s’ha aplicat a joves que han robat al teatre o d’altres actituds vandàliques.

Ara l’Ajuntament haurà d’estudiar com es retira el bus sinistrat, ja que no es pot retirar rodant pel mal estat en el que ha acabat el vehicle després de l’incendi, pel que la solució més plausible seria desballestar el vehicle i retirar-lo per peces o seccions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics