PLF decideix avui quins impostos i taxes municipals s’incrementen per a l’any que ve

 

Aquest vespre hi ha convocat un nou ple municipal, el tercer en menys d’un mes, amb 6 punts a l’ordre del dia. Entre ells hi ha la proposta de modificació de les ordenances municipals, o el que és el mateix, el paquet d’impostos locals, com ara el d’escombraries o l’IBI i les taxes municipals com ara els preus de la piscina o la llar d’infants.

Avui doncs es debatrà els increments d’impostos locals i de les taxes per a l’any que ve. Aquest serà l’últim dels punts a tractar aquest vespre, en un ple en el que també es proposarà una nova ordenança de subvencions de l’Ajuntament amb la que es vol regular i fixar el règim jurídic general així com definir els criteris i el procediment de concessió de les subvencions que atorga el consistori a les entitats locals.

Aquest vespre a més es proposarà al plenari l’adhesió del consistori de PLF al manifest de constitució del Fòrum d’alcaldes i alcaldesses per l’educació de Catalunya, que neix en contra de les mesures del govern de la Generalitat en l’ensenyament i per vetllar pel bon funcionament de l’Educació a casa nostra.

El ple d’avui també servirà per fer el sorteig de les meses electorals dels propers comicis catalans de finals de novembre. En total hi ha 9 meses electorals i per a cada una cal escollir a 9 palafollencs, pel que avui es triaran 81 noms entre titulars i suplents.

El ple municipal, que és extraordinari, començarà a les 20h i, com és habitual, serà transmès en directe per RP

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics