URGENT

Es jubila el regidor responsable de l’àrea territorial de Pineda

Compartiu aquesta història

 

Pere Clarabuch, que a més era segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Pineda ha anunciat que deixa el govern del PSC per jubilació. Clarabuch, un dels homes forts de l’alcalde de la localitat, Xavier Amor, va entrar en el mandat anterior i ha estat cinc anys i mig al consistori.

En l’anunci de la jubilació, l’alcalde ha glosat la figura del regidor de qui ha destacat la seva dedicació i professionalitat i a qui ha agraït haver contribuït al desenvolupament dels projectes més importants del municipi en els darrers anys com la urbanització de l’avinguda del Mediterrani, la nova biblioteca o la remodelació del pavelló.

Clarabuch ha destacat “l’honor de treballar pel poble” i la feina d’equip al capdavant de l’Ajuntament. La marxa del regidor implica l’entrada al govern d’un nou membre de la llista socialista. En aquest cas és Javier Cobo, de 32 anys i molt vinculat a la vida esportiva del municipi. La jubilació de Clarabuch, tal i com ha admès l’alcalde, comportarà una remodelació important de l’estructura organitzativa del govern municipal i el canvi de titular d’algunes àrees.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics