URGENT

Les NNGG del PP acorden a PLF l’estratègia electoral al Maresme

Compartiu aquesta història

 

Divendres passat es va reunir al Casal de Joves de Can Batlle de PLF, la junta comarcal de les NNGG del PP. La intenció de la reunió era doble. D’una banda es va decidir l’estratègia de les joventuts populars durant la precampanya i la campanya electoral que comença aquest divendres. D’altra banda es va anomenar una palafollenca com a responsable de les NNGG a la nostra localitat.

En aquest sentit, la junta comarcal va nomenar a Ruth Artime com a “cara i ulls” de les NNGG del Maresme a PLF. Artime, molt vinculada a la vida política de la nostra localitat en diferents formacions, serà doncs l’encarregada de coordinar la posada en marxa de la branca juvenil del PP a la nostra vila i de mobilitzar als joves que vulguin participar-hi. Ho ha explicat el president de les NNGG del Maresme i regidor a Tordera, Xavier Martin.

Pel que fa a la campanya electoral, les NNGG van acordar fer accions de proximitat. Diuen que volen presentar al PP d’Alícia Sánchez Camacho com a alternativa al que consideren l’eix sobiranista format per CiU-ERC i Solidaritat.

 

L’alt Maresme serà protagonista de la campanya de l’organització juvenil, ja que serà a Pineda i a Tordera on es faran 2 dels 3 actes de campanya electoral. El tercer serà a Mataró.. Martin explica que més enllà dels actes principals també es farà campanya al carrer, persona a persona, una campanya que es farà a cada poble del Maresme, també a PLF.

D’altra banda el PSC també s’ha fet present aquest cap de setmana preelectoral a PLF. Els socialistes han muntat una parada informativa al mercat setmanal on han explicat les seves propostes de cara als propers comicis electorals del 25 de Novembre. Aquest divendres a la mitjanit comença la campanya electoral.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics