Es posa en marxa un servei per evitar desnonaments al Maresme

 

Des de dilluns està en marxa a la nostra comarca l’Oficina d’Intermediació Hipotecària. Aquest nou servei té com a objectiu principal ajudar les persones i famílies que no poden fer front als pagaments de la hipoteca a negociar amb les entitats bancàries mesures alternatives que evitin la pèrdua del seu habitatge. Fonts comarcals han avançat que aquest servei entra en funcionament, com a prova pilot, després del conveni que han signat el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, i el degà del col•legi d’advocats, Julio Naveira.

Durant l’acte de signatura es va explicar que l’Oficina té un “caire preventiu“ i reconeixen que “la negociació amb els bancs és molt més complicada en el moment que ja hi ha interposada una demanda d’execució hipotecària o s’està en el procés d’execució”.

Aquest servei és gratuït i, de moment, només es prestarà als ciutadans dels municipis que formen part del Partit Judicial de Mataró, és a dir els municipis del Baix Maresme.

De tota manera , segons ha anunciat el president del CCM, s’està ja en converses amb el Col•legi d’Advocats d’Arenys de Mar per arribar a “un acord similar”, i poder ampliar els serveis de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària als ciutadans empadronats als municipis del Maresme Nord.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics