URGENT

Torna l’escenari lliure a PLF

Compartiu aquesta història

 

El proper dia 24 de novembre, es farà a PLF una nova edició de la fira d’artesania i complements de Nadal i coincidint amb aquest esdeveniment s’ha tornat a programar una sessió de l’Escenari lliure, per la que qualsevol persona o grup amb inquietuds artístiques podrà actuar gratuïtament en un escenari que s’instal•larà a la pl. Del Fòrum Palatiolo.

D’aquesta manera, l’escenari Lliure ofereix un espai per a qualsevol de les expressions artístiques com la música, la dansa o la narració, amb la intenció d’oferir a tothom la possibilitat de donar a conèixer la seva vàlua artística o simplement expressar-se durant un temps màxim de 20 minuts davant del públic congregat per l’activitat de la fira.

Per prendre part a l’escenari lliure, cal que s’inscriguin prèviament per tal de coordinar les actuacions. Es pot inscriure a través d’una butlleta que trobareu al web palafolls.cat o presencialment al El Cafè de Palafolls.

L’escenari lliure va néixer com a iniciativa al mes de juny passat i en aquesta fira es muntarà per segona vegada.

En aquella ocasió, però, l’escenari lliure només va estar operatiu a la tarda, mentre que per la fira de finals d’aquest mes la iniciativa funcionarà tant al matí com a la tarda.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics