URGENT

PLF també viu la campanya electoral

Compartiu aquesta història

 

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral pels comicis que han de decidir la nova composició del Parlament de Catalunya.

Els partits estan preparant un ampli desplegament al territori per tal de fer arribar els missatges principals als votants del país.

Tan és així que PLF també viurà la campanya amb diferents actes.

El més important serà un debat organitzat per l’Àrea de Joventut i per RP en el que intenvindran joves polítics de cada una de les formacions. El debat es farà el proper diumenge dia 18 al migdia a la masia de Can Batlle.

A banda d’aquest acte, cada partit ha preparat activitats electorals a la nostra població.

CiU, que demà estarà al mercat setmanal, ha preparat dos actes principals a PLF, el primer el dia 19 amb una xerrada amb el diputat Josep Rull. L’endemà el congresista, Pere Macias visitarà PLF per a fer campanya, el mateix dia que la federació muntarà un inflable pels infants a la plaça de Poppi a partir de les 4 de la tarda.

El PSC, a banda de fer campanya al mercat setmanal, el dia 17, també preveu un sopar amb la diputada Montserrat Capdevila i la candidata del Maresme Alicia Romero.

Precisament Romero i la candidata socialista Rocío Martínez-Sampere compartiran una taula rodona a Malgrat en un acte conjunt de les seccions socialistes de Malgrat, PLF i Tordera.

El PP treballarà la campanya amb l’estratègia del porta a porta i del contacte personal. Així dimarts vinent alguns diputats populars desembarcaran a PLF per fer campanya casa per casa. El partit també aprofitarà el mercat del dissabte 17 per xerrar amb els visitants i la seva branca juvenil, les NNGG, també faran campanya a la nostra localitat.

Per la seva banda ERC ha organitzat una trobada amb el diputat pinedenc Pere Aragonès el dissabte dia 17 a la 1 del migdia. Es tracta d’una xerrada amb el número 8 de la llista dels republicans per BCN a les properes eleccions. La secció local també ha preparat una sortida a l’acte de final de Campanya a Girona el dia 24 d’aquest mes.

Iniciativa aprofitarà els dissabtes de campanya per repartit publicitat electoral entre els visitants del mercat setmanal i el centre de la localitat. A banda d’això els ecosocialistes faran un dinar el dia 20 amb la presència del diputat al Congrés espanyol Alberto Garzón.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics