URGENT

L’oposició desaprova el primer any de govern de coalició a PLF

Compartiu aquesta història

 

Aquests dies el pacte de govern municipal entre el PSC i Iniciativa compleix el primer any de vigència. Si ahir eren els dos partits de govern els qui valoraven la coalició, avui hem cercat l’opinió de l’oposició.

El PP ha estat el més contundent en valorar els primers mesos del govern local conjunt. Creu que el pacte ha servit al govern per ser més dictatorial i demana més diàleg amb els grups de l’oposició. Óscar Bermán creu que el govern menteix i que amaga la seva ineficàcia amb debats estèrils com el del model de país.

El popular critica a més que el govern local incompleix contínuament el pressupost aprovat.

Esquerra considera que el pacte no ha estat transparent i que es desconeixen els criteris sobre els quals es base, pel que no poden avaluar el seu funcionament aquest primer any. De tota manera, Francesc Alemany, considera que el pacte suposa una despesa innecessària pel consistori, ja que implica una dedicació exclusiva.

Per últim CiU considera que el govern de coalició es mereix un suspens en aquest primer any. Josep Maria Botella, president de la federació a PLF, considera que Iniciativa és una comparsa dels socialistes i que el govern, des que té majoria, es dedica a passar el ribot.

CiU, que en la passada legislatura havia estat soci de govern del PSC, demana més comunicació amb la resta de partits polítics a l’oposició.

Des de les últimes eleccions municipals, el PP és la segona força política a PLF. Els republicans són la 3a i CiU la 4a, totes tres formacions polítiques amb 2 representants al consistori

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics