El PP fa campanya a PLF contra la independència i en favor de la unitat contra la crisi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Diferents diputats populars han estat aquest matí a la nostra localitat per xerrar amb els veïns de PLF sobre les problemàtiques que interessen als ciutadans. En aquest sentit, Diego Sánchez, president del PP al Maresme i candidat al Parlament català, explica que la Independència no és un tema primordial, i recorda que el que cal és crear ocupació.

Sanchez ha estat un dels membres de la candidatura popular que aquest matí ha estat a PLF al costat dels 2 regidors municipals fent campanya a la nostra localitat.

Segons Sanchez, CiU ha posat el debat sobiranista sobre la taula per tapar els possibles casos de corrupció que esquitxen a la federació nacionalista. De tota manera el president comarcal del PP i regidor a Pineda, assegura que els populars són els únics que defensen una Catalunya unida amb Espanya per lluitar contra la crisi.

L’acte d’avui és el principal que té previst el PP a la nostra vila, però igualment continuaran fent campanya de proximitat. Els populars volen apropar-se a tots els municipis de Catalunya per presentar-se com alternativa al sobiranisme de CiU.

Avui la comitiva de diputats populars ha visitat també Tordera, Malgrat, Sta Susanna i Pineda.

A banda de Sanchez i dels regidors del PP a PLF, també han fet porta a porta a PLF la secretaria de inmigració del partit a Catalunya Susana Clerici, i la número 14 a les llistes del PP a BCN, Sònia Egea.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics