URGENT

El polígon d’en Puigverd torna a registrar incidents per la vaga

Compartiu aquesta història

 

Tot i que mossos d’Esquadra i Policia Local havia preparat un dispositiu especial de vigilància al Poligon d’en Puigverd, ha estat a aquesta zona on s’han enregistrat els únics incidents relacionats amb la vaga general d’aquest dimecres.

A la matinada, coincidint amb el canvi de torn de les principals industries del sector, uns desconeguts han llençat claus en forma d’estrella al camí d’accés al Polígon, amb la intenció de que els treballadors que avui no volien fer vaga no poguessin arribar al lloc de treball.

Aquests claus han provocat punxades de rodes en diferents vehicles que aquesta hora es movien pel polígon.

 

Cal recordar que a la zona hi ha les principals empreses de PLF; tant Bioiberica, Menadiona i el parc logístic d’Inditex.

De tota manera totes les empreses que han volgut han pogut treballar normalment. Només algunes empreses han preferit treballar amb la persiana abaixada per evitar problemes amb els piquets informatius, tot i que no s’han detectat problemes en aquest sentit en cap polígon de PLF.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra vetllen pel compliment del dret a vaga i del dret al treball, en especial a les hores d’entrada i sortida dels torns de mati i de tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics