Més mestres que alumnes

 

A les aules de PLF també s’ha notat la vaga general d’aquest dimecres. Qui més ha faltat avui a classe han estat els alumnes dels centres públics d’ensenyament.

A l’IES de la Font del Ferro només una 30a d’alumnes han anat avui al centre, cosa que representa un 20% del total de l’alumnat. Pel que fa al professorat avui han fet vaga una 15a de docents dels 40 que té el centre educatiu.

A l’escola Les Ferreries de PLF 6 de cada 10 mestres avui estan de vaga, mentre que només han anat a classe 2 de cada 10 alumnes. Això vol dir que han anat a classe 109 alumnes desl 521 que té l’escola.

El Ceip Mas Prats és on menys seguiment ha tingut la vaga tant en alumnes com en mestres. Segons dades facilitades pel centre, dels 500 alumnes matriculats, avui han anat a les aules 150 nens i nenes, el que representa un 30% del total. Pel que fa a l’equip de mestres, n’hi ha 12 dels 37 en vaga general.

En dades generals, doncs, el col•lectiu de mestres de PLF ha secundat la vaga en un 44%, mentre que en els estudiants el seguiment ha estat del 80% en els tres centres educatius de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics