Poca incidència de la vaga a les poblacions veïnes

 

La segona vaga general contra les polítiques de Mariano Rajoy no ha tingut un seguiment majoritari a PLF ni a les poblacions veïnes.

A la nostra localitat la normalitat va ser la tònica general i la majoria de comerços i empreses van funcionar normalment. La incidència principal es va donar en l’ensenyament i el transports.

A Blanes, on en l’última aturada del mes de març hi va haver força mobilització i piquets informatius, la jornada d’ahir va transcórrer sense incidents remarcables.

On l’aturada es va notar més, a banda de les escoles de Blanes, va ser a l’antiga SAFA, on només van anar a treballar el personal dels serveis mínims.

 

A les 12 del migdia, unes 200 persones es van concentrar a l’Ajuntament de Blanes per iniciar una manifestacions pel centre de la ciutat.

A Malgrat de Mar no hi va haver incidències remarcables. A l’igual que va passar a PLF, uns desconeguts van escampar claus per tal de punxar rodes de vehicles a la N2 i als accessos a les fàbriques de les platges. Un dels vehicles afectats va ser el furgó de la Unitat de Transit de la Policia Local.

Segons la UGT, a Tordera els piquets informatius del parc logístic d’Inditex van tallar la carretera N2 cremant neumàtics a les 9 del matí, cosa que va afectar la circulació de vehicles. La policia va restablir la normalitat pocs minuts després.

També es va tallar la N2 a Pineda, quan un centenar de persones van ocupar la calçada principal de la via a l’entrada de la localitat. El tall de transit es va produir després de la lectura d’un manifest davant l’Ajuntament. El text exposava els motius de la vaga i refusa el que considera desmantellament de l’Estat del Benestar. També consideren que les polítiques d’austeritat aplicades pels governs espanyols i català perjudiquen als treballadors, mentre beneficien als bancs.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics