La Policia Local té la clau de la casa de 16 avis per assistir-los en cas d’emergència

 

Des de fa un mes la Policia Local de PLF custodia les claus dels habitatges de 16 persones grans usuàries del servei de teleassistència.

D’aquesta manera es pretén que quan es doni una emergència, com ara caigudes dins la llar, els cossos de seguretat puguin accedir de forma ràpida dins la casa d’aquestes persones per poder assistir-les.

A PLF s’han adherit a aquesta campanya un total de 16 avis. Ho ha explicat Xesca Torres, de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.La mesura és fruit d’un conveni que han signat l’Ajuntament i l’empresa gestora del servei de teleassistència municipal.

A PLF en total hi ha 65 persones que es beneficien de la Teleassistència, un servei que els permet estar connectats permanentment amb els serveis d’emergències per tal de resoldre qualsevol conflicte. El servei és un botó connectat a una central d’emergències que en cas de rebre un avís actua ràpidament. Es tracta d’un servei destinat a persones grans que viuen soles, com explica la pròpia Xesca Torres, que explica que tant la Teleassistència com el servei de dipòsit de claus està en continua revisió i es pot sol•licitar en qualsevol moment.

Per a més informació del servei podeu contactar amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, al carrer Francesc Macià 1, 1 pis o al telèfon del consistori.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics