Tornen a robar als pisos de Protecció Oficial de Lloguer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els habitatges de protecció oficial en règim de lloguer que fa mesos que estan acabats i adjudicats, però que encara no estan entregats, han tornat patir robatoris, segons ha pogut comprovar un equip de RP.

En els últims dies alguns habitatges han estat forçats i en alguns d’ells els lladres han pogut accedir al seu interior per endur-se tota classe de material.

En la majoria de casos, els lladres han accedit als habitatges per les finestres un cop forçades les persianes. Un cop dins, han arrencat les tapes del sistema elèctric i han arrencat el cablejat d’alguns dels habitatges. També s’han endut alguns radiadors i elements de grifaria.

A banda d’aquesta incidència en els interiors dels pisos, els lladres també han arrencat part del sistema elèctric que passa per les zones comunes, per robar tot el cablejat de coure, un element fàcil de revendre.

També es pot observar com els lladres han anat forçant la porta d’accés a l’aparcament per tal d’endur-se-la.

Els Mossos d’Esquadra s’encarreguen ara de la investigació i la policia científica ja ha recollit els elements susceptibles per resoldre el cas, com ara empremtes dactilars.

Els pisos es van finalitzar a principis d’any, però una primera onada de robatoris no van permetre entregar les vivendes. Al juliol es van adjudicar als seus inquilins, amb la promesa que al setembre ja podrien entrar a viure-hi. Un problema amb el subministrament elèctric ha obligat a endarrerir l’entrada dels primers veïns.

L’empresa que gestiona aquests habitatges, Visoren, va assegurar fa unes setmanes que en un mes es podrien resoldre les incidències, però els nous robatoris d’aquests dies tornaran a endarrerir el lliurament dels habitatges als inquilins, que ja han mostrat el seu malestar per aquesta demora.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics