URGENT

Els dos equips de futbol sala guanyen i s’allunyen de la cua de la classificació

Compartiu aquesta història

 

El St Lluís començava la jornada com a 13è classificat i, gràcies a la seva victòria, ha escalat fins a la 8a plaça de la lliga després d’enllaçar 2 victòries consecutives.

L’última a casa contra el Lloret per un contundent 7 a 3. Aquest bon resultat dóna moral a l’equip que la propera setmana visitarà la pista del Porqueres que són actuals 10s classificats.

L’altre equip palafollenc, el Sta Maria, ha deixat de ser cuer gràcies a la treballada victòria d’aquesta setm,ana as la pista del Canet per 2 a 3. Ara són 13s i la propera setmana poden allunyar-se de la zona baixa si guanyen al Masnou que són 14s a la lliga.

L’amateur de futbol ha descansat aquesta setmana sense perill de perdre el liderat que ostenta encara sense cap derrota.

 

Les victòries del futbol sala també es troben als principals equips de futbol.

L’infantil es va imposar a Fogars per 1 a 2 amb gols de Monterrubio i Gaba remuntant el gol inicial del Fogars. Ara els palafollencs són 11s i aquest proper cap de setmana jugaran a casa contra el Vidreres, que són 6s i que arribaran al municipal de PLF després de perdre aquesta setmana.

Per últim el juvenil també ha guanyat i ho ha fet golejant al Blanes amb un 5 a 1. Els golejadors van ser Basalú i Parera amb 2 gols cadascú i Ferrer. Ara l’equip és 5è amb 14 punts i aquest proper cap de setmana jugaran contra el Vidreres actuals 8s classificats

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics