El PSC organitza un sopar de campanya a PLF per estimular a les bases

Dissabte al vespre l’agrupació socialista de PLF va reunir militants i simpatitzants en un sopar de campanya, en el que hi van participar Alicia Romero, candidata del Maresme i la diputada Montserrat Capdevila. L’acte va reunir una 50a de persones no només de PLF sinó també d’altres poblacions veïnes com Malgrat, Sta. Susanna o Tordera, ja que aquesta campanya electoral han unit esforços per fer arribar el missatge socialista conjuntament. En aquest sentit Montserrat Capdevila va criticar a CiU i els dos últims anys de govern. Considera que han estat un fracàs de gestió i que per això s’han avançat les eleccions.

Les últimes enquestes publicades ahir donen una forta caiguada del PSC. Sobre això, Capdevila creu que hi ha enquestes tendencioses i considera que els socialistes encara són a temps de poder-les capgirar. A més recorda que encara hi ha un gran nombre d’indecisos que podrien decantar els comicis.

El sopar de divendres va ser l’acte central dels socialistes a la nostra localitat, però conjuntament amb altres agrupacions van organitzar una xerrada a Malgrat a mitjans de la setmana passada.

Cal recordar que el regidor palafollenc, Josep Rueda és el número 50 del PSC per BCN aquestes eleccions i per això participa activament a la campanya amb xerrades com la que farà avui a Malgrat entorn a la sanitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics