Esquerra aspira a garantir amb CiU el procés d’autodeterminació

 

Dissabte el diputat republicà Pere Aragonés va fer un acte de proximitat a PLF. Es va trobar amb una 40a de persones a la plça del Forum Palatiolo a les que va parlar del procés d’autodeterminació que es vol engegar de cara a la propera legislatura. En aquest sentit, Aragonés explica que és cabdal que CiU i Esquerra siguin les dues forces principals al parlament, ja que les dues defensen l’autodeterminació de Catalunya. D’aquesta manera tant el partit de govern, com el primer equip de l’oposició, sigui quin sigui dels dos, evitarien fer fracassar el procés, com volen altres formacions.

Tot i això Aragonés ha recordat que CiU no pot ser garant de la independència. Ho exemplifica en el fet que en tot moment evita pronunciar aquesta paraula utilitzant eufemismes com estructures d’estat o estat propi. Diu el republicà que aquests eufemismes no ajudaran a l’hora de buscar complicitats internacionals.

Algunes enquestes donen a Esquerra com la segona força al parlament després dels comicis d’aquest diumenge.

L’acte de Pere Aragonés és el principal de la campanya electoral dels republicans a PLF. La secció local, però, ha preparat també un desplaçament per seguir l’últim acte de campanya d’Oriol Junqueras aquest divendres a Girona.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics