URGENT

Més de 40 restaurants participen a les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet del Maresme

Compartiu aquesta història

 

Fins a finals d’any més de 40 restaurants de dotze municipis del Maresme participen en les jornades gastronòmiques del fesol del ganxet 2012, una iniciativa que vol exposar i promocionar aquest producte amb denominació d’origen protegida.

Els restaurants que participen a les Jornades comarcals preparen menús basats en el fesol del ganxet, i les receptes d’aquests plats estan publicades en un llibret editat pel Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal del Maresme. Un llibret que també inclou informació sobre els municipis, rutes recomanades per visitar o una selecció de vins per fer maridatge amb els plats proposats. Per últim la publicació, que es pot trobar a internet, també ofereix informació dels productors de mongeta del ganxet del Maresme.

Entre els municipis que participen a la Mostra Gastronòmica del Fesol del Ganxet hi ha PLF, on un restaurant hi pren part i per que la 5a Mostra Gastronòmica celebrada divendres passat també hi forma part. A banda de la nostra localitat també hi participen Malgrat, Tordera o Canet.

El llibret de la Mostra d’aquest any amb les receptes i recomanacions el podreu trobar al web de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics