URGENT

Xerrada sobre com afrontar l’adolescència i la pubertat dels fills

Compartiu aquesta història

Demà dimecres hi ha una nova sessió de les xerrades del servei de l’Escola de Pares i Mares que s’ofereix des de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament.

La trobada de demà servirà per parlar sobre l’adolescència i la pubertat i de tot el que envolta aquesta etapa de la vida. Per això la xerrada servirà per parlar del desenvolupament biològic i psicològic general en aquesta època vital.

La xerrada també té com a objectiu facilitar propostes pràctiques per poder gaudir d’aquesta etapa dels fills que esdevé cabdal per a la construcció de la persona autònoma i adulta.

La xerrada amb pares i mares es farà a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’Escola Les Ferreries de PLF i no com és habitual al MiD, ja que la bona acceptació de les trobades han obligat a canviar d’ubicació.

Amb la demà, les xerrades de pares i mares acabaran per aquest any i no es reprendran fins el mes de febrer de l’any que ve.

El que no acaba és el servei personalitzat d’atenció a les famílies que s’inclou dins el programa d’escola de Pares i Mares.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics