Conscienciació contra la violència de gènere a les bosses del pa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de Palafolls en col•laboració amb l’Institut Català de la Dona promou una campanya de conscienciació coincidint amb el dia Mundial contra la Violència en vers les dones i que s’emmarca en l’acte quotidià del ciutadà de comprar pa.

D’aquesta manera des del demà dijous i fins dijous de la propera setmana, diferents establiments serviran el pa en una bossa amb missatges de conscienciació sota el lema principal de “Per a moltes dones la violència és el pa de cada dia”.

 

Així l’Ajuntament vol repetir l’experiència de l’any passat i ampliar-la la que els establiments col.laboradors no són només de PLF, sinó que la iniciativa s’amplia a Tordera, Malgrat de Mar i Blanes.

Les bosses de pa inclouen, a banda de la frase principal, d’altres igualment destinades a la conscienciació entorn a la violència contra les dones. Frases com “la violència contra les dones està basada en la no igualtat”, “l’educació és el remei contra la violència” o “jo callo, tu passes, ell colpeja”.

A més, per segon any consecutiu, Palafolls tornarà a col•locar en emplaçaments concorreguts del municipi unes nines de fusta d’alçada i mides reals que porten en el seu cor frases relacionades en la lluita contra la violència de gènere.

Aquestes dues accions volen trobar l’empatia del ciutadà cap a aquesta problemàtica que es presenta propera en moltes famílies o relacions de parella en forma de pressió psicològica, lligam econòmic o violència verbal o física.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics