URGENT

Iniciativa aposta per traslladar el dret a decidir també a les polítiques socials

Compartiu aquesta història

 

Els ecosocialistes van celebrar ahir un dels actes principals de la campanya a PLF amb la presència del diputat a Madrid per IU, Alberto Garzón. El diputat va compartir un dinar amb simpatitzants i militants de la formació a Can Batlle.

Garzón explica que no totes les formacions entenen des de fora de Catalunya el debat identitari que envolta les eleccions catalanes i recorda que la seva formació defensa el dret a decidir dels pobles, però no només sobre la independència sinó també a decidir quines polítiques socials vol implementar.

En aquest sentit, Garzón va criticar les retallades i va explicar que venen marcades des d’Europa per unes institucions que no han estat triades pels ciutadans. És per això que el diputat andalúis afirma que qui dicta les polítiques són institucions no democràtioques.

El diputat al congrés de Madrid va estar acompanyat pel regidor local Juan Andrés Osorio i per altres dirigents i regidors del partit a la comarca, ja que abans d’arribar a la nostra vila, Garzón va fer un acte a Mataró.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics