URGENT

Nou concurs per adjudicar la gestió dels aparcaments de Blanes

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de la ciutat ha convocat un ple extraordinari per avui amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovació dels plecs de clàusules per iniciar un nou concurs per a l’adjudicació de la gestió de les zones blaves. L’anterior procés va quedar desert ja que només es va presentar una oferta que no s’ajustava al plec de clàusules.

El nou procediment de contractació inclou les mateixes clàusules que a l’anterior però modifica la durada del contracte, que serà directament de 10 anys, i el preu de sortida que passa a ser de 1 milió 600 mil€.

 

L’única empresa que va presentar oferta a l’anterior concurs ha estat SABA, que actualment té l’explotació de l’aparcament soterrat del passeig de mar, però al no correspondre’s amb les clàusules establertes, ha quedat fora del procés i per això cal tornar-lo a convocar. A més cal fer-ho amb caràcter d’urgència ja que és necessari iniciar el nou contracte a patir de l’1 de gener de 2013.

Blanes comptarà amb tres tipus d’aparcament subjecte a condicions especials. La zona blava amb tarifa A, que funciona durant tot l’any, la zona blava amb tarifa B, que només funcionarà durant l’estiu i les noves zones grogues que es posaran en marxa el proper estiu i que estan destinades en exclusiva als veïns de la ciutat.

Aquestes últimes zones estaran operatives només de juny a setembre per garantir aparcaments als blanencs en zones especialment turístiques .

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics