URGENT

La Junta Arbitral de Consum obliga a una entitat bancària a retornar els diners de les participacions preferents

Compartiu aquesta història

 

Aquesta entitat ha donat la raó a una dotzena de clients de CatalunyaCaixa que van invertir en les polèmiques participacions preferents i que ara podran recuperar el 100% dels diners invertits. Aquesta decisió es podria estendre a les 800 sol•licituds d’arbitratge que aquesta entitat financera ha acceptat.

Aquests dotze clients són una proporció molt petita dels 40.000 clients que té aquesta entitat bancària amb participacions preferents a tot l’Estat i amb una inversió global d’uns 500 milions d’euros.

CatalunyaCaixa només sotmetrà a l’arbitratge els casos més flagrants de mala comercialització, quan el client sigui un petit estalviador que desconeixia clarament els riscos d’aquesta inversió.

Ara els clients d’obligacions preferents de CatalunyaCaixa, estan pendents de la subhasta d’aquesta entitat i de la solució que donarà el banc que es quedarà la caixa.

A PLF, però, la majoria de persones atrapades per les obligacions preferents són clients de Bankia i més concretament de Caixa Laietana,

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics