URGENT

La fira d’Artesania i Complements de Nadal omplirà el centre de PLF amb 75 parades

Compartiu aquesta història

 

De bon matí es començaran a instal•lar les més 75 parades d’artesans i entitats de PLF que ompliran els carrers del centre de la nostra vila fins al vespre.

Ja fa molts anys que es fa aquesta fira, però enguany s’espera que sigui el certamen amb més parades, fins el punt que per primera vegada es pugui arribar a omplir de parades tot el carrer Majori i fins la plaça de l’Ajuntament. Ho ha explicat el president de l’Acep, Francesc Tresserras, que explica que algunes parades oferiran tallers i exhibicions.

Com anuncia Trasserras la fira de demà inclou una nova edició, la 2a, de l’escenari lliure, en la que hi haurà diferents actuacions d’artistes amateurs, ja sigui musicals com d’altres expressions. Entre aquestes actuacions n’hi haurà dues desl programa Club Local de RP a la tarda.

A banda de les parades d’artesania i d’elements nadalencs, també estaran instal•lades algunes entitats i associacions del poble, i es faran activitats paral•leles com una gran jornada de ioga al matí.

La fira d’artesania i complements de Nadal, que és la més antiga de les que es fan a la nostra vila, es fa sempre l’últim dissabte de novembre. La demà serà la 13a edició d’aquesta fira i, segons les previsions, la que més parades tindrà de totes les fetes fins ara.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics