URGENT

Gospel Viu estrena espectacle en un acte benèfic

Compartiu aquesta història

La formació palafollenca estrena aquest diumenge a l’Auditori de Barcelona el seu nou espectacle Non Stop Gospel, el 5`pe de la formació de PLF que enguany celebra el seu 10è aniversari.

En el Non Stop Gospel el grup recull la nova generació de música gospel actual. Per tant s’hi podrà trobar el que sona actualment a les ràdios nord-americanes.

El nou espectacle de Gospel Viu es presentarà aquest diumenge a BCN en un conert benèfic, ja que els beneficis

es destinaran a les entitats solidaries que enguany participen del projecte GOSPELSENSE FRONTERES. En total són 5 ONG que treballen en diferents aspectes de la solidaritat. Es tracta d’ Active Africa, Associació Síndrome de Rett, Nexe Fundació, Obra Social de Sant Joan de Déu i Sonrisas de Bombai.

El preu de les entrades va dels 15 als 45 euros i la venda anticipada és a Telentrada.com.

A principis de desembre, Gospel Viu actuarà a la sala Luz de Gas i el mes de març està previst que la formació torni al Palau de la Música de BCN, però amb el seu espectacle Spirituals.

La formació a més, ha estrenat un compte al twitter des d’on informa dels propers concerts i activitats de la formació. En menys d’un mes ja tenen 350 seguidors, entre els quals ja s’ha sortejat 2 entrades per assistir a l’estrena del Non Stop Gospel.

 

Web Gospel Viu

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics