Demanen 32 anys de presó als acusats de robar i extorquir prostitutes

 

Presumptament es presentaven als pisos que funcionaven com a bordells, mostraven una credencial falsa de policia i atemorien les meretrius apuntant-les amb una pistola. Després aprofiten per escorcollar el pis i arreplegar tots diners i material de valor.

L’última de les actuacions que va cometre la banda es va produir al febrer de 2009 en un pis de prostitutes de l’avinguda Joan Carles I, a Blanes. En aquest cas també, un dels acusats va obligar a mantenir relacions sexuals amb les prostitutes del pis.

Després, la banda va tancar les dues prostitutes en una de les habitacions i es va emportar tot allò de valor que hi havia al pis: dues càmeres digitals, un ordinador, un televisor de pantalla plana, perfums, una targeta de crèdit, joies i 1.440 euros en efectiu.

La policia els va poder enxampar a tots tres poques hores després de cometre aquest darrer robatori i des de aleshores es troben empresonats.

Situacions similars van tenir lloc en altres punts del territori. I és per totes aquestes accions que el fiscal imputa als tres acusats els delictes d’usurpació de funcions públiques, robatori amb violència en concurs amb violació de domicili, detenció il•legal i faltes de lesions. A més, un d’ell hi suma el delicte de violació.

La pena màxima que demana el fiscal és de 32 anys per a qui acumula més acusacions, mentre que pels altres implicats en demana 12 i 22 anys.

A més, també reclama que tots ells hagin de pagar una multa de 1.200 euros per les faltes de lesions i una indemnització de 7.500 euros.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics