URGENT

L’ADF de l’Alt Maresme guanya un premi per la seva organització

Compartiu aquesta història

 

La Diputació de Barcelona ha distingit aquest cap de setmana a la ADF de l’Alt Maresme amb el premi Palestra a la millor organització en la prevenció contra incendis.

Aquesta entitat agrupa els voluntaris forestals de Calella, Santa Susanna, Pineda de Mar, Malgrat de Mar i PLF.

Els Premis de Prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l’any les agrupacions de defensa forestal amb el suport dels ajuntaments de la província.

L’ADF de l’Alt Maresme ha guanyat el premi, dotat amb 4800€, en el que competien fins a 9 agrupacions de la província.

El president de les ADF de l’Alt Maresme, el palafollenc Joan Aldrufeu, explica que és un reconeixement a la bona feina dels voluntaris d’aquesta entitat.

L’acte de lliurament dels premis, que s’ha fet a Tordera, ha estat presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles García Cañizares,

En el seu discurs, Esteve ha explicat que aquest estiu passat s’han produir 181 incendis a les comarques de Barcelona, pel que ha agraït la feina de les ADF i el seu compromís per salvaguardar els boscos del país.

Aldrufeu explica que les ADF actuen de pont entre les administracions implicades en la prevenció antiincendis i explica que l’entitat de l’Alt Maresme va néixer fa 18 anys després dels incendis del 94.

Esteve ha assegurat que la Diputació de Barcelona no ha reduït l’aportació financera a la defensa i la protecció del patrimoni forestal, tot la situació econòmica. També ha remarcat la bona entesa actual amb la Generalitat a l’hora de col.laborar conjuntament per optimitzar recursos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics