El Teatre de Blanes reobrirà després de mesos de reformes

 

Les obres de reparació estructural que durant els darrers mesos s’han estat fent al Teatre de Blanes ja s’han finalitzat i el centre ja ha presentat la programació d’ara fins Nadal.

Al llarg dels propers dies s’han programat diversos espectacles a càrrec d’entitats locals de Blanes.

Així, divendres vinent 30 de novembre, hi haurà el Concert de Santa Cecília en motiu del Dia Internacional de la Música, amb la Banda i Cobla del Col•legi Santa Maria; el 14 de desembre es farà una nova edició del Dansa per la Marató de TV3, que aplegarà diverses escoles de dansa de Blanes; els dies 22 i 23 de desembre hi haurà les dues sessions de Pastors i Misteris, de Pere Puig i Llensa, i el 30 de desembre es tancarà l’any amb el tradicional Concert de Cap d’Any a càrrec de la formació blanenca La VBella Banda.

D’altra banda, Rialles Blanes també té previst oferir espectacles infantils i juvenils per a la canalla al desembre. Aquest diumenge la companyia Dreams Teatre presenta La Bella Dorment i el dia 16 la companyia Xip Xap ofereix Una Altra Carta als Reis.

A partir del 2013 està previst programar espectacles professionals i seguir potenciant les entitats locals del municipi en l’oferta cultural del teatre.

El centre, que de moment serà gestionat directament per l’Ajuntament de Blanes, està estudiant un possible acord amb l’Ajuntament de Lloret per fer una programació conjunta i ofertar una programació complementària entre les dues poblacions.

Les obres de reparació estructural han comptat amb un pressupost de més de 63.000 euros i el seu objectiu ha estat solucionar els problemes estructurals que patia l’edifici. Aquests danys es van agreujar especialment arran dels aiguats de la tardor del 2011.

Els treballs han consistit en reparar la coberta principal del teatre així com de la de l’escenari, i en l’arranjament dels desperfectes que s’han localitzat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics