La Palafolls Totcanvi col•labora amb la Marató de TV3

 

El proper dia 16 de desembre es tornarà a fer a PLF una nova edició d’aquesta fira d’intercanvi i venda de productes de segona mà que organitza l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP),amb la col•laboració de Ràdio Palafolls, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Com ja ve sent habitual l’edició d’hivern de la TotCanvi coincideix amb el dia de celebració de la Marató de TV3 i enguany la Fira hi participarà entregant els 5€ que ha de pagar cada parada per participar al certamen. Fins ara aquests diners es retornaven un cop acabada la fira, però en aquesta edició concreta els diners es lliuraran a la causa de la televisió catalana.

Palafolls TotCanvi és una fira que va adreçada tant a individus com a comerciants que volen desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme l’intercanvi amb d’altres participants o venent el producte a un preu simbòlic. Per tal d’assegurar el compliment d’aquesta normativa l’organització es reserva el dret de valorar el preu establert dels objectes i serveis posats a la venda.

També és permès intercanviar o vendre serveis prestats per un mateix, com per exemple classes d’idiomes, manualitats, etc.

Per participar a la fira ja es pot fer la inscripció al Cafè de PLF o a l’àrea de cultura de l’Ajuntament.

La Palafolls TotCanvi no serà l’única acció solidària am la Marató, ja que el Casal de l’Home ha preparat una nova edició del Vermut Solidari, el mateix dia 16 al entre de PLF. Tots els diners recollits es destinaran a la Marató de TV3, a l’igual que una de les tirades de la Quina de la Puput que es farà, igualment, el dia 16 a la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics