URGENT

Recollida d’aliments i joguines a PLF

Compartiu aquesta història

 

L’Àrea de serveis socials de l’Ajuntament de PLF, amb col•laboració amb el casal de la Dona i l’entitat solidària Fronteras Abiertas a la Amistad, ha tornat a organitzar un any més una recollida d’aliments de primera necessitat a la nostra vila. Els aliments recopilats seran entregats aquestes festes entre les famílies amb necessitats especials de la nostra localitat a través de l’àrea de Serveis Socials de PLF.

En aquest sentit cal remarcar que la campanya busca aliments de llarga caducitat i que no s’accepten begudes alcohòliques ni productes frescos. A banda d’aliments la campanya vol recollir productes de primera necessitat, com per exemple elements d’higiene personal o de la llar.

Els punts de recollida d’aquesta campanya són el casal de la Dona, a la masia de Can Florenci i el casal de Joves, a la masia de Can Batlle durant aquest mes de desembre en horari habitual dels dos centres. Durant aquest mes es faran els lots que es repartiran entre les famílies beneficiades d’aquesta campanya solidària.

D’altra banda, l’àrea de serveis socials ha engegat un any més la campanya de recollida de joguines. Fins el dia 18 de desembre les dues escoles de PLF i la llar d’Infants local recolliran joguines noves, que no siguin bèl•liques ni sexistes. Unes joguines que després el propi consistori repartirà entre les famílies més necessitades del municipi per tal que cap nen es quedi sense joguines aquestes festes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics