URGENT

Inditex dóna feina a 104 palafollencs

Compartiu aquesta història

La multinacional gallega ha comunicat a l’Ajuntament que en tot el seu parc logístic de PLF-Tordera compta amb 104 treballadors procedents de la nostra localitat.

El consistori està realitzant un estudi per analitzar el mercat laboral de la nostra vila. L’objectiu és fer una radiografia per determinar quins són els negocis amb més sortides a la nostra localitat per tal d’orientar els màxims esforços formatius per potenciar aquells àmbits econòmics que destaquin a PLF.

En aquest sentit es va demanar la quantitat de palafollencs que estan empleats per Inditex a les plantes logístiques situades a cavall entre Tordera i PLF.

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, la multinacional ha reportat 104 llocs de treball ocupats per palafollencs.

Aquesta xifra és inferior a la que l’empresa s’havia compromès l’any 2007, quan tot just buscava espai per instal•lar-se a la nostra vila. Llavors es parlava d’entre 500 i 700 llocs de treball a desplegar-se en diferents anys. Tot i això Agustí valora molt positivament aquests 104 llocs de treball, tot i que reconeix que les condicions dels contractes podrien ser millor. L’alcalde, però, ha demanat a l’empresa que continui apostant pels treballadors palafollencs.

Entorn a l’estudi del mercat laboral de PLF per conformar un nou marc formatiu per impulsar els sectors més destacats, el regidor de Joventut, Juan Andrés Osorio va destacar en l’últim ple que s’està treballant per tal que l’IES de PLF pugui oferir un Grau Mitjà en Robòtica que permeti fer pràctiques a les plantes logístiques d’inditex.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics