Malgrat reformarà més carrers del barri del Castell

 

El consistori ha presentat el projecte de millora dels carrers Tordera, Montseny, Montnegre i Segre que seguiran el model del ja reformat carrer Llobregat. Segons l’Ajuntament el projecte, inclòs en la Llei de Barris de la Verneda i el Castell, dóna prioritat als vianants i alhora crea espais de trobada entre els veïns, amb bancs.

Tot i la presentació, feta la setmana passada, el regidor d’Urbanisme, Joan Mercader, ja ha explicat que el projecte no té dotació econòmica i que, per tant, no hi ha data per a l’inici de les obres.

Diu l’Ajuntament que el projecte inclou les prioritats definides pel propis veïns. Així es crea una plataforma única, és a dir, sense voreres, s’incorporaren arbres, bancs i pèrgoles, així com trams de barana per crear petites places.

Aquests carrers, com ja passa amb el carrer Llobregat, tindran un destacat color vermellós, i la pintura dels elements jugaran per esdevenir part decorativa.

Alguns elements d’aquest projecte executiu, que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona, han estat modificats. En aquest sentit, destaca que no hi haurà trams d’escala, que el nombre d’espais de descans es redueixen i només n’hi haurà als carrers Tordera i Montnegre.

Els carrers reformats també tindran un traç asimètric per poder desenvolupar espais de relació entre els veïns.

Tots els carrers reformats tenen un fort pendent i els propis autors del projecte afirmen que no es podrà eliminar el desnivell, però la reforma sí permetrà al vianant recórrer i viure el carrer en un entorn segur i més confortable.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics